Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/58/3000458/bil-o.se/public_html/admin/IncludeMysql.php on line 7

Bil-O Syd

- MOTORSPORT - SPORTEN PA RATT VAG -

"Underskatta inte de tavlandes formaga att rora till det i onodan"
Laaaaangt sommeruppehall, njut sa lange


----------------------------------

Bilorientering:

Tavling i Danmark 10 juni Hemvandare lobet
sista anmalningsdag pa www.knagen.dk 3 juni

----------------------------------

Protokoll fran arets arsmote som holls 28/1 i Ljungby MK:s klubblokal finns nu har.

----------------------------------

Mer info finns under Tavlingar/anmalan

-----------------------------------


Under filmer uppe till vanster finns det lankar till filmer inifran tavlande ekipage. De ger en liten hint om vad bilorientering gar ut pa.

Serieregler for Bil-O Syd hittas under Regler till vanster. Dar finns aven lankar till Oresundsmasterskap, till Officiella Bil-O regler, Regularity regler och Gemensamma regler.
- Kor med vanlig bil - bra vagar -
- Valj olika banor, Lang, Kort eller PB -
- Information till nyborjare fora och efter varje arrangemang -
- Laga startavgifter -
- Kartlasare min alder 13 ar (9 ar med foralder) -
- Passagerare far medfolja, men de maste dock losa licens -
Se aven en del forandringar under Aktuell info.
Vi hoppas ni fortsatter att skriva i var Gastbok.
Aktuellt

Lyckad vårsäsong för Bil-O
En aktiv vårsäsong med tidiga tävlingar i Sverige och så klart mycket aktivitet i närmaste grannlandet Danmark hoppas vi skall öka intresset. Även då inräknad Danska "skrivbords versionen" och även en avverkat NAC (tidigare NEZ) i Danmark hoppas vi alla får en efterföljande även nästa år.

Aktiva kan ta lite semester medan arrangörer säkert jobbar på för fullt med sensommarens och höstens tävlingar.

Njut av den vackra naturen och de otaliga gröna färgerna för att inte glömma den ljuvliga doften efter ett regn. Det där påminner mig om en MHF orientering i mitten av 1960-talet. Tävlingen gick i de NV delarna av länet i mitten av Maj. Ett åsk-och häftigt regn gjorde att det kom in behaglig doft av nyknoppade löv och vegetation i den annars lite avgasstinna luften från VW 1500S :ens värmesystem. Det doften har blivit till ett evigt minne i mitt luktcentra och förknippas med bilorientering. Å andra sidan får man väl som Bil-O nörd alltid nåt minne i de flesta konstiga sammanhang. Ex att man hela tiden kollar på "vägrätningar" var helst man kör bil. Familjen brukar påminna att det inte är någon tävling med orden "...men för helskotta titta på vägen du kör"
Så med båda händerna på ratten, friskluften fullt öppen, och blicken enbart på vägen önskas vi alla en trevlig och skön sommar och att ni kommer med laddade batterier till "höstsäsongen"..

Ls mer