Bil-O / Regularity

- MOTORSPORT - SPORTEN PÅ RÄTT VÄG -
Långt Vinteruppehåll

-------------------------------

Bil-O pappersturnering

Danmark har gjort en vintertunering som alla kan vara med på efter svårighetsgrad, M, A, B eller C. Den görs hemma vid skrivbordet eller matbordet, görs på tid
anmälan gör ni via mail, kostnaden är 150 DKK ca. 206 SEK, det tilkommer 50 SEK til banken. inbjudan finns här på hemsidan under 2020 och 2021

-------------------------------

Bil-O: Tävlingar i Sverige

-------------------------------

Regularity: Tävlingar i Sverige

---------------------------------

Mer info finns under Tävlingar/Anmälan

---------------------------------


Protokoll från årsmöte 2020, som hölls 1/2 i Ryds MK:s klubblokal finns nu här.

-----------------------------------


Under filmer uppe till vänster finns det länkar till filmer inifrån tävlande ekipage. De ger en liten hint om vad bilorientering går ut på.

Serieregler för Bil-O Syd hittas under Regler till vänster. Där finns även länkar till Officiella Bil-O regler, Regularity regler och Gemensamma regler.
- Kör med vanlig bil - bra vägar -
- Välj olika banor, Lång, Kort eller PB -
- Information till nybörjare föra och efter varje arrangemang -
- Låga startavgifter -
- Kartläsare min ålder 13 år (9 år med förälder) -
- Passagerare får medfölja, men de måste dock lösa licens -
Se även en del förändringar under Aktuell info.
Vi hoppas ni fortsätter att skriva i vår Gästbok.
Aktuellt

Säsongen tog slut...
Vi som hade sett fram emot Ljungby:s finaltävling i helgen fick ännu konstatera att Coronan och dess härjningar åter satt käppar i hjulet. Även om nu Ljungby hade ett bra och genomarbetat Corona säkert evenemang så måste vi rätta in oss i ledet efter
de nya restriktionerna. Synd men vi får helt enkelt ta nya tag och hoppas på ett mer normalt 2021 i alla avseenden.

I Öresundsserien kommer vissa tävlingar nästa år att ingå i Mästerskapet. Hur Sydsvenska serien gör är väl inte helt klarlagt men troligtvis dras ett streck nu vid årsskiftet?

Vi behöver dock inte sitta helt sysslolösa inför tävlingar 2021. Danskarna har redan förberett sig för "teoretiska" versioner eller som dom kallar det "Papperslöp" med början den 14/12 och sedan tre evenemang i Januari. Blir sannolikt efter dansk mönster men goda alternativ som Jul- och vinter pyssel. Dessa var populär tidigare i år med många deltagare från våra grannländer. Ett mycket bra initiativ och kanske kan vi få se svenska varianter av detta också!

Så håll ut så återkommer vi här med fler "aktuella" nyheter. Torsten Cordes är i övrigt duktig att informera oss via mail vad som händer också sker vilket vi är tacksamma för.

Läs mer